Fordele ved en AWS Partner

Det er sjældent man som kunde bryder ud i en stille jubeldans fordi man er blevet kontaktet af en sælger, men hvis du har et par minutter og vil lære hvordan du får mest ud af dit AWS samarbejde, så læs lige dette indlæg færdigt – det er under 500 ord og du kan næsten nå at læse det mens din selvkørende Tesla kører fra CxO p-pladsen op til hoveddøren.

… derfor skal du tage den telefonsamtale med en AWS partner:

  • Få (bedre) funding fra AWS til POC/MVP
  • Ansvarspådragende rådgiveransvar
  • Minimer fremtidige udgifter ved at sikre den rigtige skalerbarhed
  • Få et Well-Architected Framework review
  • Bedre kontakt ind i organisationen hos AWS

Funding:
AWS er ikke bange for at kaste AWS credits efter projekter, hvilket for det meste er til POC’s eller transitionsprojekter. Et typisk beløb er mellem $1000 og $5000 AWS credits, som man kan bruge til at betale sin AWS regning med. Den slags funding tildeles gennem en partner og er ikke noget du uden videre kan tildeles uden.

Rådgiveransvar:
Hvis det ikke virker når du selv har bygget din AWS Infrastruktur, er der kun en til at samle regningen op – dig selv. Har du derimod haft en certificeret AWS partner inde over, så står du noget bedre i forhold til kompensation, pga. det ansvarspådragende rådgiveransvar der følger med når man benytter en ekspert. Det er et begreb jeg lærte efter at ha arbejdet for Kammeradvokaten et par år og noget jeg er evig taknemmelig da det giver en høj grad af juridisk sikkerhed, hvis det først skulle gå galt. Det kræver dog i har beskrevet projektet ordenligt, men det skal det under alle omstændigheder.

Udgifter:
En AWS partner har i forbindelse med sine certificeringer modtaget intensiv træning i prismodeller og konsekvensen af de forskellige service valg. Nogle valg kan betyder op til ca. 70% rabat hvis man betaler forud, hvilket mange nye kunder ikke kender til. Det er ikke småpenge at spare 70% på sit IaaS budget. Samtidigt siker man sig også mod overraskelser når infrastrukturen vokser i form af mere trafik eller flere servere.

Det er ikke småpenge at spare 70% på sit IaaS budget.

Well-Architected:
AWS Best Practice – kaldet Well-Architected Framework – er en måde at sikre du bygger din infrastruktur sikkert og optimeret i forhold til omkostninger. Hvis en Certificeret AWS partner udføre et Well-Architected review, kan du samtidigt modtage AWS funding for at rette på evt. findings – du hørte rigtigt; du får penge for at rette de fejl der findes.

AWS:
En bedre kontakt ind i AWS organisationen opnås med sikkerhed gennem en AWS partner. Dette gælder både i forhold til support-cases og viden. Hvis man vil flytte sig hurtigt og Agilt, gør man det absolut bedst med en AWS partner der kender den dynamiske struktur hos AWS.

Sidst men ikke mindst – find din AWS partner her i deres egen oversigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *