GDPR og AWS – del 2

Det går sjældent længe mellem spørgsmål omkring AWS og GDPR, hverken fra mine kunder eller fra situationer i hverdagen med en konstant tilgang af nye cloudbaserede produkter. Som tekniker kan svarene nogle gange være svære at finde, da fortolkning af juridiske tekster som love, domme og aftaler gøres bedst af jurister.

Derfor blev jeg glad da jeg så et opslag fra Kammeradvokaten, hvor deres juridiske eksperter afholder en kursus, sammen med deltager fra Datatilsynet og Cloud leverandører. Det må siges at være en oplagt mulighed for at stille de rigtige spørgsmål.

Link: Kursusdetaljer

Kurset giver indsigt i det juridiske perspektiv for cloud, herunder hvilke opmærksomhedspunkter, der er vigtige at have i mente. Du vil gå fra kurset med konkrete anbefalinger og metoder, herunder værktøjer til vurdering af risiko og fastlæggelse af de juridiske krav, når du anvender cloud-løsninger

Selvfølgeligt er jeg selv tilmeldt dette kursus og vil efterfølgende opdatere denne side med ny viden fra landets skarpeste juridiske hoveder.